AM ADUS PRODUSE NOI!

COMANDA MINIMA ESTE DE 30 DE LEI!

Produsele se pot rezerva pe o perioada de maxim 5 zile!

CREMA DE CORP HRANITOARE CU MIERE DE MANUKA Nuage Manuka Honey Body Lotion 150ml PRET: 30 LEI VANDUT

Crema de corp Nuage Manuka Honey este o lotiune de corp ce conține o formulă hrănitoare care hidratează intens ,catifeleaza si protejeaza pielea , reducând în același timp rugozitate și care ajută la menținerea elasticitatii naturale ale  pielii.
Special formulata cu un amestec unic de miere de Manuka,unt de shea si vitamina E aceasta crema hidrateaza pielea in profunzime incantandu-ti simturile cu un parfum discret si placut de miere.
Mierea de Manuka este o miere monoflora , unica in lume , adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande.
Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna.
NUANGE MANUKA HONEY UMF 10 +
Miere de Manuka UMF -  cu activitate antibacteriana non- peroxidica ( datorata  enzimei metilglioxal (MGO), unor acizi aromatici, fenoli si flavonoizi , precum si o serie de alti compusi necunoscuti inca cu proprietati chimice antibacteriene). Dr Peter Molan a introdus factorul UMF (Unique Manuka Factor) si a definit standardul pentru analizele de laborator necesare in certificarea mierii de Manuka tip UMF. Ea este astazi comercializata numai de producatori cu licenta  si atestata numai in laboratoare acreditate de Unique Manuka Factor Honey Association . Acest tip de miere este produs de catre albine in cantitati foarte mici ( si este mierea cea mai scumpa din lume).0 comentarii:

 

COOL COSMETICS Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal